( Video) Elevul de la Liviu ce a scos cuţitul la vânzătoare, arestat la domiciliu

Miercuri, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că într-un magazin din Bistrița, un tînăr a încercat să sustragă bani amenințând-o pe vânzătoare cu un cuțit. Din fericire au sărit colegii şi a fugit de la față locului.
"Într-o societate normală, azi tot bulevardul Decebal și străzile adiacente ar fi fost purecate până în ultimul cotlon în căutarea nenorocitului care mi-a amenințat cu cuțitul o angajată în plină zi, într-un magazin aflat pe o stradă extrem de aglomerată. În lumea anormală în care trăim au venit două echipe de polițiști, unii au luat ceva amprente, alții au luat fata șocată la declarații, au trimis-o la medicul legist, iar ceilalți s-au uitat pe camerele video din magazin. Toți gură cască au plecat pe la casele lor, unii mai intră în magazin și spun un ...,,Doamne ferește, bine că ai scăpat!” și lucrurile își iau cursul firesc, doar vine Crăciunul. Iar nenorocitul, ce azi putea lua o viață, hoinărește nestingherit pe străzi, liniștit cu cuțitul lung în haină. Mai vrea cineva să trăiască aici, că eu nu! Evenimentele urâte ale ultimelor 3 săptămâni sunt prea multe, prea greu de suportat " a scris pe facebook managerul Rodica Dobranis, de la Varodimex Atlantis, după incident.
Tânărul, îmbrăcat cu o bluză de trening, de culoare roșie,cu glugă și blugi de culoarea albastră a fost identificat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița. Are 16 ani, este din Bistrița, şi este elev la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița.
După audieri, față de tânărul de 16 ani, cercetat pentru tentativă la infractiunea de tâlhărie calificată, instanța a dispus măsura arestului la domiciliu..

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5