( Video) Înmormântarea lui Demy, transmisă în direct. Sute de oameni, în lacrimi pentru tânărul din Rebrişoara

Demestrius Bădiţă, tânărul de 19 ani din Rebrişoara, rănit într-un accident pe Valea Podului, în Năsăud, în timp ce încerca să meargă cu maşina pe un drum de pământ, ce a trecut la cele veşnice, la Spitalul Judeţean, la Terapie intensivă, va fi condus mîine pe ultimul drum. Înmormântarea va fi transmisă live.
"Slujba de înmormântare va fi transmisă online LIVE pe această pagină luni de la ora 13:00" anunţă pe facebook Biserica Penticostala "Betel" Rebrisoara.
În prima seară de priveghi printre cei care au rostit un cuvânt a fost şi Emil Iugan, manager MIS Grup. „Am cunoscut familie şi mi-au fost dragi că am văzut cum cresc unul câte unul aceşti copii frumoşi. Am luat legătura cu un doctor la Bistriţa şi mi-a spus că nu au şanse. Se spune că să nu fie nimeni în inima familiei, a tatălui şi a mamei. Să fie cineva în inima lor şi cel care trebuie să rămână e Isus Hristos. Se spune că e mai importantă ziua morţii decât a naşterii, pentru că mergem spre mântuire. Acest copil merge spre înviere. Să aveţi nădejdea că vă veţi întâlni cu copilul drag” a fost mesajul transmis de Emil Iugan, prezent la priveghi.
Tânărul se afla în febra examenelor de bacalaureat, fiind proaspăt absolvent al Colegiului Economic Năsăud, un copil extraordinar ce nu supăra niciodată pe nimeni, după cum spun colegii şi profesorii.
Acesta a fost găsit în maşina răsturnată pe dealurile Năsăudului, în stop cardio-respirator, doctorii reuşind, în urma resuscitării, să-i redea pulsul, însă tânărul nu şi-a mai revenit din comă. Demy se află în autoturism împreună cu prietena lui, elevă în cls. a IX-a la Liceul Sportiv din Bistriţa.
Bunul Dumnezeu să-i dea odihna veşnică.

https://www.facebook.com/betelrebrisoara/videos/1781297545232913/

https://www.facebook.com/betelrebrisoara/?pnref=story#

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5