( Video) Slujba de înmormântare a lui Cristi Bilţ, transmisă live. Tânărul ce şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Dobric, îngropat azi

Durere mare pentru comunitatea din Dobric şi nu numai. Astăzi este condus pe ultimul drum Cristi Bilţ, tânărul şofer ce şi-a pierdut viaţa în groaznicul accident de zilele trecute. Slujba de înmormântare este transmisă la această oră live pe facebook de Biserica Penticostală Eben-Ezer Dobric.
La serviciul de înmormântare este prezent şi primarul Paul Ştir, care a ţinut să fie astfel alături de familie, dar şi de întreaga comunitate în aceste momente tragice.
„Din ziua în care s-a produs accidentul ne-am unit în faţa Domnului şi ne-am rugat. Au fost câteva zile în care am cerut viaţa din mâna lui Dumnezeu şi am chemat familia şi biserica să ne rugăm să fie în inima noastră voia lui Dumnezeu. Şi voia lui Dumnezeu a fost, care a spus: până aici. În data de 24 august după masă, s-a auzit vestea că hotarul vieţii lui Cristi a ajuns la final. Acceptăm planul şi voia lui Dumnezeu. Mulţumim că într-o zi Cristi l-a recunoscut pe Dumnezeu ca Domn în viaţa lui, trecând prin Taina botezului, în 2014, în Biserica Philadelphia din Paris”, a declarat unul din pastorii prezenţi aseară la priveghi, alături de pastorul Grigore de la Paris.
Multe au fost cuvintele spuse aseară, ele fiind însoţite de rugăciune şi cântec, la fel cum s-a întâmplat şi astăzi.
Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică!
..............

Rămas bun, prietene!
O zi tristă pentru comunitatea noastră. Cristi, a plecat la cele veșnice!
Condoleanțe familiei îndurerate și multă putere pentru a putea trece peste această grea încercare!
Bunul Dumnezeu să ne aibă în pază pe toți!
Odihnește-te în pace, Cristi!
Primarul Paul Ştir
......................
Cristi şi Raul au fost grav răniţi într-un accident în Dobric, pe DJ 171. Cristi a pierdut controlul volanului, ieşind de pe drum şi intrând într-un cap de pod. Echipajele ajunse la fața locului au găsit două victime, una încarcerată, inconștientă și cealaltă conștientă cu politraumatisme. Victima a fost extrasă, inconștientă dar cu semne vitale. Apoi victimele au fost transportate la UPU BISTRIȚA pentru continuarea investigațiilor medicale de specialitate. Şoferul de 28 de ani, Cristi B. după o săptămână în comă a decedat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Prietenul lui, de 22 de ani, pasager în maşină, transportat în aceeași zi, cu un elicopter SMURD, este internat la o clinică din Târgu Mureș. Se pare că el este mai bine după operaţie.
Cristi Muncea în Franţa şi venea în vacanţe acasă. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sulfelul lui, iar familiei să îi dea mângâiere.
Mesajul este pentru tineri, cel al poliţiei: Atenţie, viteza poate ucide!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5