(Foto-Video) Alin de la Bistriţa, condus pe ultimul drum cu lăutari. Nume celebre la înmormântarea cântăreţului

Breasla cântăreţilor de petrecere din judeţul Bistriţa-Năsăud şi-a condus azi un coleg iubit pe ultimul drum. Alin Molnar, cunoscut sub numele de Alin de la Bistriţa, şi-a găsit sfârşitul în accidentul ce a avut loc luni în jurul orei 5.30, la Anieş. Se pare că, împreună cu toboşarul său, au cântat la o petrecere. „A fost un cântăreţ foarte iubit în breasla colegilor, avea o voce deosebită, iar unde era el petrecerea era asigurată. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, declară artista Mirela Petruş, prezentă la înmormântare.
După cum ne spune Neluţu Moldovan, Alin a fost un coleg iubit, unul dintre cei mai buni interpreţi de manele din ţară, care era foarte solicitat la petreceri. Înmormântarea a avut loc la Viile Tecii, aseară la priveghi, dar şi azi la înmormântare fiind prezenţi lăutari celebri, care au cântat la catafalcul colegului lor. Alin s-a ridicat prin propria voce dintr-o familie săracă, având mai apoi grijă ca nimic să nu lipsească părinţilor lui. Pe ultimul drum a fost condus de un sobor de 4 preoţi, dar şi de mulţime de colegi şi oameni ce l-au cunoscut şi îi îndrăgesc cântecele.
Mâine va fi înmormântat şi instrumentistul Daniel Bucunea.
Bunul Dumnezeu să le aşeze sufletul în rândul drepţilor, iar familiilor greu încercate să le dea mângâiere.

„Pe DN 17D, în localitatea Anieş, pe direcţia de mers Maieru spre Rodna, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din Bistriţa a pierdut controlul asupra direcţiei, a ieşit în afara părţii carosabile, colizionând postamentul unui indicator care semnaliza intrarea în localitate. În urma accidentului s-a constatat decesul a două persoane, conducătorul auto şi un pasager, tot în vârstă de 35 ani, din Bistriţa”, ne-a declarat Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5