Zi neagră pentru Valea Ţibleşului ! La 28 de ani, Cristi a piedut lupta cu viaţa. Primarul Paul Ştir: Bunul Dumnezeu să ne aibă în pază pe toți!

Rămas bun, prietene!
O zi tristă pentru comunitatea noastră. Cristi, a plecat la cele veșnice!
Condoleanțe familiei îndurerate și multă putere pentru a putea trece peste această grea încercare!
Bunul Dumnezeu să ne aibă în pază pe toți!
Odihnește-te în pace, Cristi!
Primarul Paul Ştir
......................
Primarul a aflat cumplita veste în Republica Moldova, acolo unde este prezent cu delegaţia de primari ce îl însoţeşte pe preşedintele Consiliului Judeţean BN. Zilele trecute primarul îndemna la rugăciune pentru Cristi şi Raul, după ce aceştia au fost grav răniţi într-un accident în Dobric, pe DJ 171. Cristi a pierdut controlul volanului, ieşind de pe drum şi intrând într-un cap de pod. Echipajele ajunse la fața locului au găsit două victime, una încarcerată, inconștientă și cealaltă conștientă cu politraumatisme. Victima a fost extrasă, inconștientă dar cu semne vitale. Apoi victimele au fost transportate la UPU BISTRIȚA pentru continuarea investigațiilor medicale de specialitate. Şoferul de 28 de ani, Cristi B. după o săptămână în comă a decedat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Prietenul lui, de 22 de ani, pasager în maşină, transportat în aceeași zi, cu un elicopter SMURD, este internat la o clinică din Târgu Mureș. Se pare că el este mai bine după operaţie.
Cristi Muncea în Franţa şi venea în vacanţe acasă. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de sulfelul lui, iar familiei să îi dea mângâiere.
Mesajul este pentru tineri, cel al poliţiei: Atenţie, viteza poate ucide!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5