Drum bun, pe Valea Ţibleşului! Paul Ştir: Mulţumesc preşedintelui Radu Moldovan, în numele comunităţii din Căianu Mic

Circulaţia rutieră pe Valea Ţibleşului este la standarde europene, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare a DJ 171, pe tronsonul Uriu-Târlişua, pe o lungime de 28 kilometri. Execuţia a aparţinut SC Dimex 2000 Company SRL, firma care şi-a adjudecat contractul în urma procedurii de achiziţie publică.  Drumul beneficiază şi de marcaje rutiere, astfel că se rulează pe un drum complet modernizat.

Între timp, se lucrează şi pe tronsonul de la Târlişua până la limita cu judeţul Maramureş, proiect de aproximativ 5 milioane euro, cuprins în Programul Naţional de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Investiţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, începută în acest an, nu a fost trecută cu vederea nici de comunităţile locale din zonă, principalele beneficiare ale acestei investiţii.

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, remarca, într-o declaraţie, atât implementarea acestui proiect atât de aşteptat pe Valea Ţibleşului, cât şi sprijinul administraţiei judeţene şi a Guvernului pentru toate celelalte proiecte de infrastructură.          

„Pentru noi, oamenii din comuna Căianu Mic, acest drum reprezintă o legătură mai bună cu restul județului și posibilitatea de a atrage și mai multe proiecte europene și investitori în zonă. Doresc pe această cale să mulțumesc președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, care și-a ținut cuvântul și a fost mereu alături de comuna noastră și de întreaga vale. Drumul modernizat străbate întreaga vale începând din comuna Uriu, trecând prin comuna Căianu Mic, comuna Spermezeu și până la ieșirea din Târlișua. În acest fel se va crea o scurtătură pentru cei care vor să ajungă mai repede în județul Maramureș. 

Noi, ne pregătim pentru numărul mai mare de vizitatori în comună și pentru îmbunătățirea confortului local, prin realizarea mai multor investiții în dezvoltarea infrastructurii locale, astfel că avem în derulare proiecte de dezvoltare în domenii prioritare, cum ar fi: infrastructură rutieră, infrastructură apă-canal, infrastructură rețele electrice și iluminat public, educație, cultură, sănătate, sport, precum și alte proiecte pe care le vom considera necesare și oportune pentru comuna noastră”, declara primarul Paul Ştir.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5