Primarul Paul Ştir: Drumul Județean 171, de pe Valea Ţibleşului, va intra în modernizare. Mulţumim preşedintelui Radu Moldovan care și-a ținut cuvântul

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, transmite un mesaj de mulţumire președintelui Consiliului Județean, Emil-Radu Moldovan, care a anunţat că anul acesta Drumul Județean 171 de pe Valea Ţibleşului va fi modernizat.
"Oameni buni,
Drumul Județean 171, care străbate comuna Căianu Mic va intra în modernizare în anul 2017, așa cum v-am anunțat la finalul anului trecut, cu sprijinul și implicarea Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. 
Pentru noi, oamenii din comuna Căianu Mic, acest drum reprezintă o legătură mai bună cu restul județului și posibilitatea de a atrage și mai multe proiecte europene și investitori în zonă. 
Doresc pe această cale să mulțumesc președintelui Consiliului Județean, domnul Emil-Radu Moldovan, care și-a ținut cuvântul și a fost mereu alături de comuna noastră și de întreaga vale.
Drumul modernizat va străbate întreaga vale începând din comuna Uriu, trecând prin comuna Căianu Mic, comuna Spermezeu și până la ieșirea din Târlișua. În acest fel se va crea o scurtătură pentru cei care vor să ajungă mai repede în județul Maramureș. 
Noi, ne pregătim pentru numărul mai mare de vizitatori în comună și pentru îmbunătățirea confortului local, prin realizarea mai multor investiții în dezvoltarea infrastructurii locale, astfel că avem în derulare proiecte de dezvoltare în domenii prioritare, cum ar fi: infrastructură rutieră, infrastructură apă-canal, infrastructură rețele electrice și iluminat public, educație, cultură, sănătate, sport, precum și alte proiecte pe care le vom considera necesare și oportune pentru comuna noastră.
Comuna Căianu Mic se află în plin proces de modernizare și avem sprijin din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, reprezentat de domnul Emil-Radu Moldovan în calitate de președinte și a Guvernului României. 
Vă mulțumesc că suntem cea mai unită comunitate din județul Bistrița-Năsăud!
Numai bine, oameni de seamă!" este mesajul transmis de primarul Paul Ştir

Comentarii

18/02/17 16:01
nu

Nici asa nu am liniste din traficului dapoi dacă vor merge si in mm pe aici.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5