( Video) În scurt timp, de pe Valea Ţibleşului spre Maramureş pe un drum complet modernizat

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, anunţă că se lucreazã intens la asfaltarea Drumului Judetean 171, drum care tranziteazã comunele Uriu, Cãianu Mic, Spermezeu si Târlisua.
"Într-un termen de câteva luni se va putea circula de la Uriu la Maramures pe un drum complet modernizat. Multumim domnului Emil-Radu Moldovan, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nãsãud, pentru initierea si implementarea acestui proiect, dar si pentru toatã implicarea în dezvoltarea si modernizarea vãii noastre" spune Paul Ştir.
Lucrările de modernizare a DJ 171, pe tronsonul Uriu-Târlişua, sunt în plină derulare, execuţia aparţinând SC Dimex 2000 Company SRL, firma care şi-a adjudecat contractul în urma procedurii de achiziţie publică. Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a alocat aproximativ 7 milioane lei (TVA inclus) în bugetul de investiţii. „Vom finaliza şi tronsonul din Târlişua până-n Dealul Şpanului, până-n toamna acestui an. Vom avea şi o altă legătură cu judeţul Maramureş, şi pe Valea Ilişua, şi pe valea cealaltă, Ciceu Giurgeşti, Negrileşti, Purcărete, Breaza”, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Comentarii

05/06/17 16:51
galatan tiberiu...

la cit mai multe drumuri asfaltate in judet da sa fie spre folosul nostru nu spre tamponari si accidente grave

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5