( Video) O actriţă din Bistriţa debutează la Bollywood. Alexandra Băndean străluceşte în rolul principal, alături de actori cunoscuți ai filmului indian

Pe 16 iunie 2016, bistriţeanca  Alexandra Bandean, stabilita in Montreal, studenta in Matematica si Arte, la Universitatea Concordia, o sa apara ca fiind unul dintre personajele principale, Cathy, in filmul Bollywood, “Super Singh”, cu actorul si cantaretul bine cunoscut Diljit Dosanjh si cu indragita actrita Sonam Bajwa.
 
Filmul Super Singh a fost scris si dirijat de Anurag Singh, director renumit in cinemaul indian, si e produs de Balaji Motion Pictures si Brat Films. A fost filmat jumatate in India si jumatate in Montreal si o sa fie difuzat in toata lumea. Alexandra Bandean joaca un rol principal, Catherine (Cathy), de care personajul
jucat de Diljit Dosanjh, Sajjan, e indragostit.
Amandoua personajele o  sa apara in doua melodii facand parte din film, melodii care o sa fie lansate in Mai, dupa Turul Canadian al lui Diljit. Alexandra apare pe pagina IMdb filmului, alaturi de Diljit Dosanjh si Sonam Bajwa. 
Nascuta in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud, dar locuind in Montreal de 17 ani, Alexandra a developat un mare respect pentru cultura indiana, dupa filmari. A continuat sa invete si sa perpetueze aceasta pasiune filmand videoclipuri pentru artisti Punjabi din Montreal si promovand sarbatori indiene pe social media.
De asemenea, a participat, ca model, la Montreal Shaadi Show 5 (Alexandra a reprezentat doua magazine, iar una dintre melodiile pe care a defilat este melodia Yalla, interpretata de cunoscuta cantareata romanca Inna). Cu audienta care e in India si in toata lumea, e o sansa superba pentru a promova si cultura romaneasca si a deveni un exemplu pentru alti artisti romani.
Vorbind romana, franceza si engleza, Alexandra a inceput sa invete Hindi si vrea sa calatoreasca in India, unde are deja fani fideli care ii urmaresc evolutia si care o sustin.
Majoritatea echipei de filmari a venit special din India, iar filmarile au avut loc in perioada 1- 30 octombrie 2016.
Pentru ca bunicii si rudele ei sunt in Romania, ea isi viziteaza tara de origine, in mod regulat.
 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5