( Video) Tragedie pe DN 17 ! Două persoane au murit. Elicopterul SMURD a aterizat direct pe şosea pentru a prelua o victimă

Eveniment tragic pe şoselele judeţului. Două persoane şi-au pierdut viaţa şi a treia este grav rănită, fiind preluată cu un elicopter SMURD, în urma unui grav accident petrecut pe DN 17, la ieşirea din Podirei, în jurul orei 5. Un şofer de 24 de ani a încercat să efectueze o depăşire şi nu a mai putut controla microbuzul de marfă pe care îl conducea, ieşind de pe carosabil şi lovindu-se de un podeţ.

„La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, două echipa de  terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor SMURD şi o ambulanţă. În urma impactului extrem de violent, toți cei trei ocupanți ai autoutilitarei au rămas încarcerați, echipajele de intervenție fiind nevoite să îndepărteze portierele, plafonul, precum și alte elemente de caroserie pentru a extrage cele trei victime dintre fiarele contorsionate. Intervenţia a avut un grad de dificultate ridicat din cauza faptului că, în urma impactului, autoutilitara a fost distrusă în proporţie de 90 %”, declară plt. maj. Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU BN.

După descarcerare, au fost începute procedurile de resuscitate pentru cei doi pasageri, însă din nefericire organismele bărbaţilor nu au răspuns manevrelor, fiind declaraţi decedaţi.

Șoferul autoutilitarei a fost stabilizat și pregătit de către echipajul de terapie intensivă mobilă pentru a fi preluat de elicopterul SMURD. Aparatul de zbor a aterizat la câțiva metri de locul accidentului și a preluat tânărul de 24 de ani pentru a-l transporta la un Centru de Traumă din municipiul Târgu Mureș.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5