Viitorii campioni ai ţării îşi dau întrecere la Beclean

Peste o sută de sportivi, reprezentând şapte cluburi din ţară, au trecut, la sfârşitul acestei săptămâni, prin probele primei ediţii a concursului de nataţie “Cupa Someş”. Susţinuţi de antrenorii lor, dar şi de familii, tinerii (între 6 şi 16 ani) au beneficiat de condiţiile excelente oferite de bazinul didactic de înot, obiectiv inaugurat anul trecut cu mesageri de nivel guvernamental şi olimpic, pentru a pune Becleanul pe harta evenimentelor sportive de marcă din România.
De la darea în folosinţă, investiţia din fonduri bugetare naţionale vine în întâmpinarea cererii de activităţi recreative a localnicilor şi a dorinţelor de performanţă ale înotătorilor tinzând spre profesionalism. Circa 3,6 milioane de lei (plus TVA) s-au concretizat într-un bazin cu o lăţime de 12,5 metri, o lungime de 25 metri şi adâncime de până la 1,80 metri, ideal pentru a susţine aspiraţii sportive în măsură să dea viitorii campioni ai ţării şi – de ce nu? – ai lumii.
Organizat de Clubul Sportiv “Tibi” din Bistriţa şi Primăria oraşului Beclean, evenimentul de acum a adus la start înotători din Beclean, Bistriţa, Cluj-Napoca, Turda, Târgu Mureş, Miercurea Ciuc, Gura Humorului şi Odorheiu Secuiesc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5