Viitorul vine din trecut

Saloanele hotelului „Coroana de Aur” au găzduit, luni după-masa, lansarea volumului „Viitorul vine din trecut”, apărut la Editura Remus din Cluj, sub semnătura doctorului Radu Negulescu. Cartea, scrisă în doi ani de zile, prezintă viaţa de medic şi de sportiv, dar şi cea personală a lui Radu Negulescu, fiind un adevărat reper pentru generaţiile actuale de doctori şi sportivi. Câştigător, de cinci ori, al Cupei Campionilor Europeni la tenis de masă, fiul doctorului Jean Negulescu, fondatorul primei maternităţi din Bistriţa, s-a născut în anul 1941, profesând din anul 1981 în Germania ca medic ginecolog. Au fost prezenţi şi au conturat personalitatea lui Radu Negulescu, Jean Pădureanu - preşedintele ACF Gloria 1922, dr. Radu Lezeu - Rotary Club, prof. Constantin Sănduţă, prof. Vasile Jimboreanu - coordonatorul cărţii, conf. univ. dr. Mircea Gelu Buta - directorul Spitalului Judeţean, Gheorghe Bozga - antrenor emerit tenis de masă.

Radu Negulescu a primit, cu acest prilej, Diplomă de excelenţă din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport, declarând că banii adunaţi din vânzarea cărţii vor fi donaţi Bisericii Evanghelice. Volumul se va afla la vânzare în librăriile din municipiul Bistriţa.

Comentarii

04/09/11 16:40
Lucretia Sirinian

Am citit cu mare placere cele cateva vesti despre entuziastul si ambitiosul medic Radu Negulescu. Sunt, la randul meu, fiica de doctor din Bistrita (dr. Vieru), am cunoscut familia Negulescu din anii 55 si stiu prin cate avataruri a trecut Radu pana la implinirea visului sau. L-am admirat dintotdeauna si el a fost, pentru mine, exemplul cel mai viu al felului in care comunismul a reusit sa franga valorile autentice.
Recunosc in privirea sa, dar si in trasaturi, imaginea tatalui, de amintirea caruia se leaga atatea si atatea vieti salvate.
Ii urez, din toata inima, viata lunga si recunostinta pe care o merita.

01/02/18 13:29
Ioana Virginia ...

Ii doresc succes domnului doctor Radu Negulescu. Prezenta sa, in afara de valoarea intrinseca, are pentru mine si o valoare emotionala. Trezeste nostalgii. Ma bucur de revedere. Ioana Sasu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5