Vin ai noştri, pleacă ai voştri, noi rămânem ...cu sportivii şi antrenorii

Raoul Ştefan Zanca se desparte astăzi de funcţia de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud. Zanca îşi va prezenta bilanţul activităţii sale, o dată cu încheierea mandatului.
Vineri, pe aceeaşi funcţie va fi instalat Constantin Florian, cel care a mai condus destinele sportului bistriţean aproape două decenii.
Plecarea lui Zanca vine în urma unei decizii judecătoreşti, după ce Florian a chemat în instanţă Agenţia Naţională pentru Sport şi Tineret. Practic, ordinul privind încetarea raportului de serviciu, semnat de Doina Melinte (la acea vreme încă preşedintele ANST) a venit de la mijlocul lunii mai.
Între timp, Raoul Zanca se va întoarce între studenţi, la Facultatea de Educație-Fizică şi Sport a Universităţii Babeş-Bolyai, Extensia Bistriţa, unde este titular. Într-o vreme, era şi consilierul deputatului Ioan Oltean, acum nu cred că are nevoie de prea multe sfaturi, are de unde primi, şi ştie să greşească şi singur.
Revenind pe pistă, să sperăm că această mutare instituţională, politică şi de orice alt fel, va însemna plus valoare pentru susţinerea sportului bistriţean, a celui de performanţă şi a celui pentru toţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5