Viorel Ința, noul președinte al seniorilor social-democrați!

Organizația Pensionarilor Social-Democrați (OPSD) Bistrița-Nasăud și-a ales, astăzi, noua conducere. În urma conferinței de alegeri, la care au participat peste 240 de delegați, în fruntea organizației seniorilor social-democrați a fost desemnat Viorel Ința. Viorel Ința este directorul general al LDP Security SRL Bistrița, din 2018, după ce un an a fost administrator la aceeași societate. În perioada 2005-2016 a fost șeful Poliției Municipiului Bistrița, deținând și funcția de adjunct al șefului Poliției Bistrița și șef la Biroul Rutier, șef la Biroul de Ordine Publică.

La Conferința de alegeri, a fost constituit și Biroul Executiv de conducere al OPSD BN:
• Prim-vicepreședinți: Costea Dumitru și Pop Nastasia
• Secretar executiv: Mircea Alexandru
• Vicepreședinți: Sabău Gheorghe, Boțan Ioan, Mutu Traian, Cîmpian Simion, Barna Alexandru, Axente Iulian, Câmpian Nicolae, Marica Liviu, Blaga Alexandru, Ignat Pantea și Guzu Nicolae Liviu
• Membri: Oprea Gheorghe, Arpăștean Dorina, Tomi Iacob, Săsărman Vasile, Aluaș Mărioara, Anton Gheorghe, Rusu Nicolae, Orza Irina și Neamțu Gheorghe.

Alegerile s-au desfășurat în prezența domnului Emil Radu Moldovan, Preşedintele Consiliului Județean BN și Președinte PSD Bistrița-Năsăud, domnului Vasile Crișan, Secretar Executiv al Biroului Național OPSD, domnului Vasile Daniel Suciu, Deputat în Parlamentul României și Președinte PSD Bistrița, domnului Bogdan Gruia Ivan, Deputat în Parlamentul României și Președinte TSD BN, domnului Ioan Deneș, Senator și Vicepreședinte PSD BN, domnului Nicolae Moldovan, Primarul orașului Beclean și Președinte Executiv PSD BN, doamnei Monica Săsărman, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnului Romeo Florian, Primarul comunei Lechința și Secretar Executiv PSD BN, domnul Zachei Cioarec, Președintele Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI-BN, domnul Dinel Tătar, Vicepreședinte Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din Penitenciarul Bistrița, domnul Adrian Burzo, Consilier la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor BN și domnul Nati Ariton, Președinte OPSD Cluj.
Programul de acțiuni politice și organizatorice ale OPSD Bistrița-Năsăud pentru perioada 2022 - 2026 stimulează participarea pensionarilor la viața politică în cadrul PSD, promovează doctrina social-democrată și acțiunea politică a PSD și are la bază sarcinile rezultate din Statutul PSD din Programul Politic, Economic și Social al PSD.
Preocuparea permanentă a OPSD Bistrița-Năsăud pentru perioada următoare, este sporirea acțiunilor și activităților în rândul membrilor OPSD, a simpatizanților și membrilor PSD de cunoaștere a programului Politic, Economic și Social al PSD și participarea în limitele posibilităților, la înfăptuirea obiectivelor cuprinse în acest program. Programul de acțiuni politice și organizatorice la nivel local, va fi completat pe parcurs cu acțiuni considerate a fi importante pentru comunitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5