Dumitru Costea, noul președinte al Organizației Pensionarilor Social-Democrați (OPSD) Bistrița! Cine este în noua echipă de conducere

Comunicat de presă

Organizația Pensionarilor Social-Democrați (OPSD) Bistrița și-a ales, astăzi, noua conducere. În urma conferinței de alegeri, în fruntea organizației municipale a seniorilor social-democrați a fost desemnat domnul Costea Dumitru. De asemenea, a fost constituit și Biroul Executiv de Conducere al OPSD Bistrița:
• Secretar Executiv: Mureșan Aurelia
• Vicepreședinți: Coman Grigore, Ferencz Virginia, Vițelaru Viorel, Pantea Ioana, Mircea Alexandru Iulia, Arman Cornelia, Tornea Crăciunița
• Membrii: Fiscutean Cornelia, Hăbălău Toader, Cârlejan Liviuț, Sabău Gheorghe, Tiniș Nicolae, Ignat Ezechil

Alegerile s-au desfășurat în prezența deputatului Vasile Daniel Suciu – președinte executiv PSD Bistrița, a deputatului Bogdan Gruia Ivan – prim-vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud, a primarului Moldovan Nicolae – prim-vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud, a primarului Florian Romeo – secretar executiv PSD Bistrița-Năsăud și a ing. Kozuk Andrei – președinte PSD Bistrița.
Programul de activitate al OPSD Bistrița pentru perioada 2023-2027 stimulează participarea pensionarilor la viața politică în cadrul PSD, promovează doctrina social-democrată și acțiunea politică a PSD Bistrița.
Preocuparea permanentă a OPSD Bistrița, este sporirea acțiunilor și activităților în rândul membrilor OPSD, a simpatizanților și membrilor PSD de cunoaștere a programului Politic, Economic și Social al PSD și participarea în limitele posibilităților, la acțiunile cuprinse în acest program.
Având în vedere situația din România, vom continua sprijinirea pensionarilor și a cetățeniilor cu condiții speciale în vederea înbunătățirii condițiilor de viață și de trai.

Biroul de presă
PSD Municipiul Bistrița

Comentarii

11/05/23 17:46
un cetatean

Doctrina social- democrata inseamna capatuiala pentru ei si sustinatori. Ceilalti sunt pe cont propriu- dupa ce-si platesc contributiile, ca sa aiba ce risipii pesedistii!

Somn usor, Romania!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5