Viorel Simionca-„Nori de argint”

Joi, 23 septembrie, de la ora 19.00, profesorul Viorel Simionca lansează albumul „nori de argint”.

Evenimentul va avea loc la Centrul Multicultural Sinagoga Bistriţa, cu participarea formaţiilor No remorse, Ignition, Gis, Gafa, Prefix 990. De-a lungul carierei Viorel Simionca a editat, începând cu anul 1996, albumele „Aşteptând”, „Cântece pentru copii”, „Viaţă de câine”, „Întâlnind prieteni”, împreună cu Nordica, „Frunza îngălbenite”, împreună cu Prefix 990.

Manifestarea va fi prezentată de scriitorul Alexandru Uiuiu şi preşedintele Societăţii de Concerte, Gavril Ţărmure. Fondurile adunate din vânzarea cd-urilor vor fi donate unei fundaţii în scopuri umanitare.

Comentarii

22/09/10 22:05

Ma bucur nespus de mult pentru frumoasa traectorie artistica de pana acum si va doresc mult ,mult succes in continoare!In lumea asta,cu un prezent atat de incert,e minunat sa vezi ca exista oameni cu astfel de vocatii artistice si suflet carismatic.Mi-as dori sa pot oferii micutei mele cintecele ce le-ati compus pentru copii dar si pentru fetita mea cea mare,sa-i pot spune cu mandrie: ...acest compozitor si adevarat artist e din Bistrita,orasul in care tu te-ai nascut.Amindoua iubesc muzica si ma straduiesc sa le ofer o educatie muzicala adecvata.Eu v-am cunoscut pe vremea cind eram eleva la Sc. Pop. de Arte,iar dv. erati profesor corepetitor al clasei de canto.Felicitari pentru lansarea noului disc ,as dori cu adevarat sa pot audia compozitiile ce le-ati scris in toti acesti ani.Poate le postati in youtube sau imi sugerati cum le-as putea cumpara deoarece nu locuiesc in Bistrita. Va doresc o seara minunata pentru maine si mult succes in frumoasa cariera artistica.Cu admiratie si respect, Adriana Scurtu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5