Virginia Linul, invitată de Fuego în emisiunea „Drag de România mea”

Actori, artişti, oameni de cultură sunt invitaţii artistului Fuego (Paul Surugiu) în emisiunea „Drag de România mea”. În ziua de Rusalii, de la ora 15.00, pe TVR 2, Virginia Linul va transmite îndemnul de a promova lada de zestre a străbunilor într-o ediţie de sărbătoare.
„O să prezint câteva din costumele populare pe care le realizăm la mine în atelier, la Salva. Sunt doar o parte din multitudinea de costume pe care le realizez şi pe care vă invit să le vedeţi la faţa locului la mine acasă. Vă aştept cu porţile deschise să intraţi în patria costumului popular românesc, dar vă invit să trăiţi româneşte în întreaga ţară pentru că fiecare parte a ţării este un colţ de rai. Produsele româneşti trebuie cumpărate, bucatele tradiţionale trebuie gustate. Să vă bucuraţi de tradiţiile fiecărei zone şi să trăiţi româneşte prinzând drag de România”, declară Virginia Linul.
„Ediția de duminică a emisiunii noastre de la TVR 2, de la ora 15.00, se anunță a fi una plină de momente inedite. Neașteptat, în platou, vom avea ... 2 prezentări de modă altfel. Practic, vom evoca frumusețea portului popular românesc, însemnătatea lui și felul în care poate fi reinterpretat. Răspunzătoare pentru asta este invitata specială a lui Paul Surugiu, doamna VIRGINIA LINUL. Aceasta este un brand. Imaginea si numele sau sunt cunoscute atat in Romania, cat si in afara ei, fiind un promotor al tarii si-al portului popular, cel mai renumit creator de arta traditionala din Romania, avand costume lucrate manual si expuse peste tot in lumea aceasta, cu mare succes. Munca ei vorbeste despre Romania de ieri pana azi. Asaza, cu truda, cu iubire de frumos si de candva, lumini si ceruri deschise, vesnicii si viitor, in povesti de purtat. Tocmai din Salva istorică, Virginia Linul este un ambasador onorific al tarii pe care o iubeste nespus, un om cu numeroase reusite” anunţă Fuego.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5