Vodafone România a lansat o ofertă internaţională specială pentru abonaţii din Bistriţa-Năsăud

• minutele naţionale incluse în abonament pot fi utilizate şi pentru convorbirile internaţionale

Vodafone a lansat de ieri o ofertă regionala specială pentru judeţul Bistriţa-Năsăud, prin care abonaţii pot utiliza minutele naţionale incluse în abonament şi pentru convorbirile internaţionale, în reţele mobile şi fixe din ţări din Europa, SUA, Canada şi Israel.

Lansăm această ofertă pentru a da abonaţilor noştri posibilitatea să comunice mai uşor cu prietenii şi familia aflaţi în străinătate, la tarife cât mai avantajoase. Oferta face parte din strategia noastră de a veni cat mai aproape de necesităţile specifice de comunicare ale clienţilor noştri şi ale comunităţilor din care fac parte”, precizează Andreea Cramer, Director, Voice Marketing, Consumer Unit, Vodafone România.

Astfel, clienţii abonaţi din judeţul nostru pot comunica cu cei apropiaţi în reţelele fixe din toate ţările din Europa, din Canada, Statele Unite ale Americii şi Israel.  În plus, oferta este disponibila şi pentru reţelele mobile din ţări precum Franţa, Germania, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Spania şi Ungaria. Oferta este valabilă pentru abonamentele Mega 8, Mega 11, Mega 17, Mega 25 şi Mega 45, pentru clienţii care achiziţionează un abonament nou şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentul. Bistriţenii interesaţi pot obţine mai multe informaţii în magazinele şi la distribuitorii autorizaţi Vodafone din judeţ.

Oferta vine să completeze extraopţiunile lansate, în luna februarie, pentru abonaţii acestei companii, prin care aceştia pot comunica la tarife avantajoase în reţelele Vodafone din Spania şi Ungaria. Cu oferta lansată ieri, clienţii îşi pot alege abonamentul care se potriveşte cel mai bine nevoilor lor de comunicare, putând utiliza minutele naţionale incluse în abonament atât pentru apeluri naţionale cât şi pentru apeluri internaţionale, fără costuri suplimentare.

Vodafone România este divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, după venituri, cu 406,4 milioane de clienţi în întreaga lume, la 30 iunie 2012. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5