Vrei să faci o schimbare în primăvara aceasta? Îmbunatateste igiena cu dispenserele de hârtie

 

 

Primăvara, sezonul curățeniei. Te-ai gândit să începi cu o schimbare în această primăvara? Daca ai o firma de curatenie sau detii o comapanie in care lucreaza mai multi angajati, va trebui sa te gandesti la o solutie optima pentru a oferi servicii cat mai bune si un mediu potrivit, curat si ingrijit.

Iată cum poți imbunatati serviciile tale, cu ajutorul acestui accesoriu util:

 

Cum te ajuta un dispenser?

Dacă beneficiezi de aceste dispensere in compania ta, vei mentine mai usor curatenia si vei aduce un plus de confort. Ele pot fi folosite si pentru stergerea prafului de pe suprafețe diverse , fără probleme.  Pentru o curățenie cât mai rapidă și eficientă, este important să se afle mereu la îndemână ustensilele potrivite, în cazul de față dispenserul care conține foarte multe prosoape de hârtie, perfecte pentru a fi folosite atat dupa spalatul pe maini, cat si in cazul curateniei din incaperi. Capacitatea este de  600 de prosoape de hârtie. Procesul de curatenie va fi finalizat mult mai repede. Pentru mai multe informații accesează site-ul: https://www.arli.ro/dispensere-prosoape-hartie, unde vei gasi produse profesionale, dedicate sediile, companiilor sau firmelor de curatenie care isi doresc sa ofere rezultate cat mai bune.

 

Mod de utilizare

Utilizarea acestui aparat nu este grea, este necesar să se introducă cheia în locașul aflat în partea superioară și se deschide capacul frontal, după acest pas, capacul se rabatează având balamale în partea inferioară. Se introduc șervetelele în interiorul suportului, aproximativ unu sau două pachete/seturi, se ridică capacul și se împinge până se aude un clik puternic, acest lucru înseamnă că dispenserul s-a închis și încuiat. Întreținerea dispenser-ului nu necesită mult efort, este necesar să fie curatat cu o lavetă uscată sau chiar umedă în combinație cu apă sau detergent.


 

Modele disponibile

Dispenser mobil, îl poți avea la îndemână în orice moment, pe masă, pe birou. Poate fi utilizat și în băi, fiind recomandata instalarea lui pe perete, alaturi de zona oglinzilor. Un alt model, este cel business, un model care întotdeauna se va remarca și va exprima simplitate, dar totodată rafinament. Este potrivit pentru bai de birouri sau incaperi cu un design simplu si modern. Următorul model este cel mini, un dispenser mic, care să nu ocupe spațiu și să fie depozitat oriunde. Modelul “ Elegance”, După cum spune și numele, exprimă eleganță, dar pe lângă aceasta, are o funcționalitate foarte importantă, mai exact este aderent pe toate suprafețele (sticlă, faianță, lemn, metal), datorită celor patru picioare de cauciuc. Datorita acestor modele diversificate, dispenserele pot fi folosite oriunde, incadrandu-se cu usurinta in orice tip de amenajare sau decor.

 

Caracteristici tehnice

Este fabricat din ABS, se închide cu cheie, fantă pentru vizualizarea prosoapelor, dimensiuni: înalțime 36,5 cm, lățime 27,5 cm, adâncime 13 cm.

Pentru a alege dispenserele potrivite pentru firma sau biroul tau, este important sa tii cont de criteriile de mai sus si de modul de folosire, intrucat acesta sa se potriveasca mediului in care este amplasat. Acest accesoriu este indispensabil pentru mentinerea igienei si pentru un plus de confort in baile cu o circulatie intensa, fiind alegerea numarul unu a multor firme si companii.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5