Zile de sărbătoare în comuna Rodna

Începând cu 1 decembrie, până de Sfântul Nicolae iar mai apoi de sărbătorile Crăciunului, la Rodna sunt zile de sărbătoare. Evenimentele, coordonate de primarul Valentin Grapini, au debutat cu un moment festiv dedicat Zilei Naţionale a României în faţa Centrului Cultural „Florian Porcius”, în prezenţa autorităţilor, dar şi a locuitorilor Rodnei ce au purtat cu mândrie tricolorul într-o zi importantă.
Sâmbătă, de la ora 15.,00, va fi primită delegaţia din Prahova, împreună cu Ansamblul folcloric „Brătăşanca”, urmând ca duminică de la ora 16.00, să fie cea de-a V-a ediţia a Concertului caritabil de colinde „Din suflet pentru suflet”, la care sunt invitaţi să se alăture toţi tinerii din comună, îmbrăcaţi în straie populare. Se va colinda pentru adunarea de alimente şi produse care mai apoi vor fi donate celor nevoiaşi pentru a avea şi ei sărbători de iarnă cu masa întinsă.
În ajun de Moş Nicolae, de la ora 18.00, la Centrul Cultural „Florian Porcius” va fi spectacolul folcloric „Sub poale de Ineu”, la care participă Ansamblul folcloric „Cetatea” – coregraf Adrian Paşcu , Fanfara, Teatrul Nescris „Dor someşan”, toate din Rodna, alături de Ansamblul profesonist „Mureşul”.
Primarul Valentin Grapini este alături de comunitatea care l-a ales să o conducă în vară nu doar prin proiectele administrative ce prind contur, ci şi prin evenimente culturale pentru a bucura sufletul acesteia în prag de sărbători.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5