Zilele Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu”

Într-o atmosferă deosebită, cu înaltă încărcătură emoţională, în prezenţa a numeroşi elevi, cadre didactice, invitaţi, oficialităţi, inclusiv foştii profesori şi învăţători pensionari, s-a desfăşurat, în data de 30 mai 2013, la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Bistriţa, „Zilele şcolii”, care au fost marcate de importante şi felurite activităţi specifice privind activitatea şi performanţele acestei prestigioase instituţii de învăţământ.
Programul activităţilor a fost unul amplu şi diversificat, demarând cu deschiderea oficială, unde d-na director prof. Elena Andron a rostit o scurtă alocuţiune dedicată evenimentului, urmată de prof. înv. primar Mariana Feldrihan. Enumerăm doar activităţile cuprinse în programul zilei şcolii: spectacol pe role în curtea şcolii; impresii despre excursiile pe ruta Bistriţa – Cluj – Turda – Bistriţa; teatru interpretat de elevii clasei a VI-a B; concursuri diferite.
De o importanţă deosebită au fost şi expoziţiile din cadrul bibliotecii, holului şcolii, sălilor de clasă, dintre care amintim: „Un fel de om – Grigore Bradea – In memoriam” – bibl. Rodica Ghiţă şi prof. Cristina Leşan, Cecilia Precup, Alina Luca, prof. înv. primar Mariana Feldrihan.
Ziua s-a încheiat cu documentare şi observaţii astronomice prin activităţile „Soarele prin telescop”, „Stele şi steluţe”, iar vizionarea filmului documentar „Tinerii şi problemele lor” a fost prima zi care a încheiat sărbătoarea Zilelor Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Bistriţa.
Modul de abordare, calitatea comunicărilor şi pertinenţa moderatorilor sunt unul dintre factorii care caracterizează colectivul acestei instituţii de învăţământ.

Comentarii

30/05/13 20:02

Multumim fostilor colegi care ne-au onorat cu prezenta! Momente emotionante pentru toti. http://www.sgai.ro/wp-content/uploads/2013/05/Zilele-%C8%98colii-Gimnazi...

30/05/13 20:10
Ileana

Da, a fost emotionat.
Aproape treizeci de ani am intrat la clasa, zi de zi, ora de ora, la aceasta scoala, la aceasta unitate de invatamant unde, de multe ori, parintii erau de parere ca se munceste prea mult. Da, se munceste cu profesionalism si responsabiliatate asa cum, dealtfel, e normal.
Doresc sa transmit conducerii scolii, celor care au stiut sa organizeze acest eveniment, ca datorita priceperii si stradaniei lor, azi, m-am simtit om, un om apreciat pentru munca si daruirea in activitatea de dascal.
Multumesc dascalilor si succes elevilor scolii!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5