„Zilele SPUNE SPO”, evenimente interactive ale AJOFM BN

În perioada 4 – 7 mai, personalul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud, împreună cu o parte din şomerii înregistraţi în evidenţele instituţiei şi cu angajatori din judeţul Bistriţa – Năsăud, participă la un eveniment interactiv, Zilele SPUNE SPO. Acţiunile sunt înscrise în cadrul proiectului „SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente”, în care AJOFM BN este partener.

“În cadrul Zilelor SPUNE SPO, se prezintă publicului, practic şi detaliat, platforma online a proiectului http://www.spunespo.ro/, cum funcţionează aceasta şi care va fi rolul ei. Proiectul îşi propune ca această platformă să poată fi folosită ca un instrument de informare şi consiliere pentru orice persoană aflata în căutarea unui loc de muncă.

Vizitatorii evenimentului pot participa la workshop-urile de consiliere şi informare, pot interacţiona direct cu angajatorii prezenţi la standurile de prezentare, iar în cabina SPUNE SPO îşi pot spune deschis opinia despre piaţa forţei de muncă”, menţionează directorul executiv Otilia Râpan.

Evenimentul din Bistrița, găzduit de Hotel Diana, deschide seria de „Zilelor SPUNE SPO” care se vor  desfăşura şi în judeţele Arad, Timiș și Caraș-Severin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5