Ziua Mondială a Apei – La Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Năsăud

La sfârşitul săptămânii trecute, elevii Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Năsăud au sărbătorit Ziua Mondială a Apei. Cu această ocazie, elevii au desfăşurat activităţi multiple din care au învăţat despre ecologie, cum trebuie să păstrăm nepoluate toate cursurile de apă, să protejăm mediul înconjurător, să reducem efectele poluării pentru a ne păstra sănătatea, atât noi, oamenii, cât şi cea a animalelor sau puritatea apelor, curăţenia de pe malurile cursurilor tuturor apelor.
Proiectul a fost iniţiat de profesorii Anuţa Ina Kovacs, Ştefan Radu Kovacs, Lucica Drăgan, Crina Roş, Simona Burduhos, Adriana Floroaie, sub directa îndrumare a directorilor şcolii, prof. Mărioara Secheli şi Cerasela Roman, în parteneriat cu Societatea de Gospodărire a Apelor Bistriţa, director executiv Petre Drăgan.
Copiii au primit, pe lângă toate informaţiile necesare ducerii la bun sfârşit a proiectului, materiale informative şi câte o carte din partea ing. Petrică Drăgan, urmărind şi CD-uri tematice.
„A fost o acţiune reuşită, copiii luând parte la discuţii interactive, aprofundându-şi în acest fel cunoştinţele în legătură cu apa cea dătătoare de viaţă. De asemenea, au conştientizat faptul că este absolut obligatoriu să avem grijă de resursele oferite de natură pentru a trăi sănătos”, a precizat prof. Anuţa Ina Kovacs.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5