Au mai rămas patru zile în care te poţi distra făcând cumpărături în centrul istoric

„Treasure Hunt ÎN CENTRUL ISTORIC” te provoacă să devii un cumpărător informat şi să câştigi obiecte promoţionale sau chiar Marele premiu. „Distrează-te la cumpărături în centrul istoric” este motto-ul care te îndeamnă să parcurgi un traseu care să includă un număr de minimum 10 unităţi comerciale care sunt înscrise pe o hartă comercială, hartă care poate fi procurată de la Centrul de Informare Turistică sau de la partenerii concursului.
Concursul se desfăşoară până vineri, 30 martie, Marele premiu fiind un pachet romantic oferit de „Hotel METROPOLIS”, care poate fi câştigat în urma extragerii la sorţi, unde vor mai fi acordate 45 premii constând în produse, servicii, reduceri la îmbrăcăminte şi la pachetele turistice, gravuri, albume de artă, dar şi bilete la concerte, expoziţii şi spectacole, din partea partenerilor, pentru concurenţii care intră pe pagina de Facebook – Bistrita Center Shops şi urmează paşii descrişi în regulamentul competiţiei.
Pentru detalii privind concursul, poţi consulta Regulamentul acestuia la Centrul de informare turistică, pe pagina de Facebook Bistrita Center Shops sau la partenerii concursului.
Tragerea la sorţi va avea loc sâmbătă, 31 martie, ora 13:00, în cadrul unui eveniment de promovare, care se va desfăşura în Piaţa Centrală, lângă Biserica Evanghelică.
Partenerii concursului sunt: METROPOLIS, Vatra, Casa doamnelor, Pasha Man, Trend, Cadouri drăguţe, Amaretto, Outlet No.33, Velvet, Shop Rock, Sports Center, Norocel, Play, Ninette, Prestige, Vienna Cafe, Wens, Galeria de Artă Concentric, Centrul Cultural Municipal, Centrul multicultural Sinagoga, Muzeul Judeţean, ARCADE 24, Villa, Pizza de casă, Lordinu, Copacul de cafea, Cora, Zona 27, La Duchessa di Parma, Asociaţia Produs în Bistriţa-Năsăud, Papillon, Sweet Art, Cofiseria Cristina, Petermann, Gusto Bottega, Nadine, Perfect Wedding Dress, For you. Partener media ZILE ŞI NOPŢI

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]