Daniel Suciu: Adevăratul şef al PNL B-N este Robert Sighiartău, nu Ioan Turc

            Deputatul social-democrat Daniel Suciu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că liderul liberal Ioan Turc nu are „trecere la Bucureşti”, adevăratul şef al filialei judeţene fiind deputatul Robert Sighiartău. Parlamentarul PSD a precizat că Ioan Turc a obţinut de la Ministrul Transporturilor doar „o promisiune de principiu” pentru modificarea unei legi, iar nu finanţarea unor obiective extrem de importante precum DN 17C, DN 17D, centura municipiului Bistriţa etc.

          „Marea lui realizare a fost să tragă o fugă până la Bucureşti şi să se întâlnească cu dl. ministru Bode şi să discute un proiect foarte important pentru judeţul Bistriţa-Năsăud. Îl felicit că a reuşit o mare performanţă, să-i smulgă ministrului Bode promisiunea de principiu ca pe raza municipiului Bistriţa, pe unde trece calea ferată, să facă o şosea. (...) Cam slăbuţ, domnule Nelu Turc! Un preşedinte de partid responsabil nu poate să spună, în condiţiile în care bugetul este aprobat, publicat în Monitorul Oficial şi trimis judeţului, că nu ştie ce presupune acest buget. Am să-i spun domnului Nelu Turc că s-a dus degeaba la Bucureşti. Domnul Nelu Turc este preşedinte al PNL doar cu numele. Din păcate, este dureros pentru domnia sa, nu el conduce PNL în Bistriţa-Năsăud, ci ştiţi cine conduce. Ştiu că nu-i convine, şeful este Robert Sighiartău”, a spus Daniel Suciu.

          Deputatul Suciu a adăugat că, de acum încolo se va adresa lui Robert Sighiartău pentru obţinerea unor finanţări pentru judeţ, „adevăratul şef al PNL B-N”. „O să-l rog pe Robert Sighiartău să ne explice de ce în bugetul pe anul acesta nu există DN 17C şi DN 17D. Anul trecut s-au culcat şi s-au trezit cu PSD, ne-au pomenit, ne-au înjurat, ne-au spus cât suntem de slabi, că n-am făcut performanţă în judeţul Bistriţa-Năsăud. Ca să dovedească că sunt mai buni, ar fi trebuit ca anul acesta să facă cel puţin cât am făcut noi”, a menţionat parlamentarul PSD.

          În context, Daniel Suciu a punctat faptul că bugetul Consiliului Judeţean este mai mic cu 32 milioane lei în urma alocărilor guvernamentale faţă de 2019. „Atâta puteţi să faceţi pentru judeţul Bistriţa-Năsăud? Este dezamăgitor şi să nu îndrăznească să spună că sunt mai buni. Nu-i bagă nimeni în seamă, cel puţin pe domnul Ioan Turc, la Bucureşti”, a concluzionat Daniel Suciu.         

Comentarii

26/01/20 10:52
cititor

Ca.cam asa-i ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5