Revoltător! Au luat şamponul şi au făcut duş în faţa Palatului Culturii! Mai mult, şi-au spălat şi hainele în arteziana de aici

foto facebook

Căldură mare la Bistriţa. Motiv numai bun pentru a face o baie. Şi dacă apa se află din belşug în centrul oraşului de ce să nu profiţi de acest lucru? O bistriţeancă de o anumită etnie şi-a luat copiii şi şamponul şi i-a duşuit în faţa Palatului Culturii. Un fel de spuma-party în familie. Poate se pregătea pentru Balul de Sfânta Maria.
După ce i-a duşuit bine, acesta le-a luat hainele, le-a spălat şi le-a întins pe băncuţa de lângă grădiniţa din parc, unde mai apoi au tras şi un pui de somn.
" Ba,inteleg ca e cald..da chiar asa?Fantana de la Casa de cultura devenita de azi locu unde putem face un dus si de ce nu sa ne spalam si hainele :)) serios" scrie pe facebook Sebi Cătuna, pe care îl felicităm că a luat atitudine şi a arătat grozăvia întregii lumi.
Asemenea probleme au apărut şi la Ştrandul „Codrişor”. Ideea ar fi ca oricine vede asemenea fapte să sesizeze Poliţia Locală pentru că este păcat de aceste proiecte europene şi de frumuseţea oraşului nostru. Ne facem de râs în faţa turiştilor şi noi pentru că nu ştim să luăm măsuri atunci când trebuie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]