Revoltător ! Nu aveţi suflet ? Câine împușcat în cap pentru distracție

Când vezi asemenea imagini şocante nu poţi să te întrebi decât dacă au suflet cei care fac asemenea lucruri. Legile sunt mult prea permisive la noi şi acolo unde sunt nu se aplică. Asemenea agresori ar trebui scuturaţi de organele de ordine cu amenzi şi chiar închisoare să nu le mai ardă să facă asemenea fapte.
"Acest câine tocmai a fost împușcat in cap pentru distracție. A fost găsit si transportat imediat la un cabinet veterinar. Încă e prea devreme sa știm daca va supraviețui unei asemenea atrocități" scrie pe facebook Maria Urs.
Om cu suflet mare bistriţeanca l-a transportat la veterinar, câinele s-a trezit, însă nu se ştie dacă îşi va reveni. Este sub îngrijiri, s-a pus să bea apă, iar dacă se va însănătoşi va fi preluat de familie.
Câinele este cel mai bun prieten al omului, dar omul ce face pentru câine ?

.

Comentarii

09/10/17 10:29
Balan Marius-ec...

Animalul (cu doua picioare) trebuie gasit urgent. El poate sa repete figura si sa traga sageti in orice loc si in ori cine !

11/10/17 10:17
Cititor din Nasaud

Este dureros ca exista astfel de persoane, dar efectiv, spuneti si Dvs, cum poti "scapa" de toti cainii vagabonzi ( si mai ales periculosi ), care umbla peste tot si raspandesc tot felul de boli si molime , atat pe terenurile publice, cat si private ?
Nici nu vrea sa-i adune nimeni, nici sa-i starpeasca... nici... nici... Atunci intreb, care este solutia ? De ce nu-i aduna toate aceste "societati de protectie " si pe banii lor sa-i tina , nu pe banii nostri publici, cata vreme avem destui copii si batrani, napastuiti ai soartei pe care trebuie sa-i "hranim".
Este dureros, dar ce este de facut ? Probabil ca acest caine a deranjat foarte tare pe cineva, care a ales aceasta "varianta " mizerabila si fara suflet. Alta era daca-l impusca cu arma de foc in cap si "amin"... Dumnezeu cu mila, dar sa lasi un animal sa se chinuie intr-adevar este tragic si foarte dureros.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]