Un tânăr bistrițean, urmărit general, depistat la Punctul de Trecerea a Frontierei Petea

 Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităților competente un cetățean român, urmărit general, care era căutat de autoritățile din Bistrița, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

"Marți, 10 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară B.O., în vârstă de 23 de ani, din județul Bistrița-Năsăud. În urma verificărilor efectuate pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general. Pe numele acestuia, Judecătoria Bistrița a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Tânărul a fost condamnat la doi ani și două luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății", se arată în comunicatul Inspectoratui Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]