10-11 august, Colibiţa Folk Fest. Recitaluri şi concurs prezidat de George Stanca

Peste foarte puțin timp,  pe  10 și 11 august, va avea loc   Sărbătoarea sufletului pururi tânăr,  adică festivalul de muzică folk din Colibița, ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediție. Colibiţa Folk Fest se va desfășura și în acest an la Complexul Turistic FISHERMAN"S, la gazda noastră din ultimii patru ani Vasile Coruţiu, anunţă Toni Vlad, preşedintele Asociaţiei Aripi Folktime.

 La fel ca în anii precedenți,  seara de vineri, 10 august, va debuta cu Open Stage de la ora 18.00, dar un open stage jurizat de data asta. Cei doritori se pot înscrie la numărul de telefon 0742.529271 până în data de 5 august. Concurenții nu pot avea mai mult de 25 de ani și pot concura doar într-o seară. Premiile pentru acest concurs sunt de 300 lei  - locul  III, 500 lei - locul   II  şi -  o chitară electroacustică produsă de HORA  Reghin - locul I. Premiile se acordă pentru fiecare seară, adică și vineri și sâmbătă.

„Sperăm să fie suficiente înscrieri la concurs și tineri cât mai bine pregătiți. Poate că nu sânt foarte atractive premiile, dar nu mi se pare normal ca un concurent să câștige o sumă de bani la fel cu a unuia ce susține recitaluri, cu ani de muncă și de compoziții înscrise deja, în mentalul publicului de gen!”, precizează Toni Vlad.

De la ora 20.00, sunt programate recitaluri, vineri seara fiind anunţaţi Antonia & Tudor Ivașcu,  Vali Șerban & Florin Săsărman, Cristi  Buică,  Grupul  Ecoul (Magda Pușkaș, Sorina Bloj & David Gabriel Dody), Puiu Ivaniţchi și Ducu Bertzi!

    Seara de sâmbătă, 11 august, va începe cu un concurs ca și-n prima seară. Președintele juriului din acest an va fi poetul și jurnalistul  George Stanca! 

    Începând cu ora 20.00, vraja se va așterne peste toți cei prezenți, iar cei ce vor face seara desăvârșită se numesc Sorin Găzdac & Ani Gheorghe, Raul Cârstea, Formația  Kripton,  Zoia Alecu,  Grupul  Poesis  și Vasile Șeicaru & Nicolae "Nae” Matei!

Pe tot parcursul manifestării, nenumărate ceaune sau grătare vor întreține voia bună a participanților, răvășită din când în când cu o bere rece...

Evenimentul este susținut, la fel ca în anii trecuți, de Consiliul Județean prin Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița Bârgăului, Primăria Prundu Bârgăului, Primăria Tiha Bârgăului și câțiva oameni inimoși pe care o să vi-i amintesc la fața locului, adică pe scenă!

                                                     

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5