Nu rata Colibiţa Folk Fest! Nicu Alifantis, Victor Socaciu, Mircea Bodolan, la sărbătoarea sufletului pururi tânăr

   Peste câteva zile, Colibița va găzdui din nou ediţia cu numărul șase a festivalului Colibița Folk Fest. Acesta se va desfășura in incinta Complexului Turistic FISHERMAN”S, pe malul lacului.
         
"Așa cum v-am obișnuit și în anii precedenți, evenimentul se va deschide de la ora 18.00 cu Open Stage, adică vor urca pe scenă, de la această oră, tineri iubitori de muzică folk intrpretând câteva cântece. Precizez că în acest an nu vor fi jurizați, așa că vor beneficia doar de o Diplomă de Participare la acest festival. Începând cu ora 20.00, consacrați ai scenei folk vă vor încânta cu cântecele lor frumoase. Pentru ziua de vineri, 18 august, își vor da concursul, printre alții, Antonia&Tudor Ivașcu din Bistrița, Daniel Iancu, Cătălin Condurache, Florin Săsărman&Alexandru Filip, Vali Șerban și NICU  ALIFANTIS. 
          Pentru seara de sâmbătă, 19 august, programul va fi la fel: de la ora 18.00- Open Stage și de la ora 20.00 -  recitaluri. Cei care vor încheia această manifestare sunt Sorin Găzdac din Năsăud, Raluca Cismaru, Tituș Constantin&Rodica Boldorea, DINU OLĂRAȘU, MIRCEA BODOLAN și VICTOR  SOCACIU. Preţul unui bilet de intrare pentru o seară este de 10 lei", precizează Toni  Vlad, președinte al Asociației  Aripi  FOLKTIME. 
 
         Consiliul Județean prin Centrul Judeţean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și Primăria comunei Bistriţa Bârgăului au fost principalii finanțatori ai festivalului, alături de oameni inimoși care în fiecare an fac ca muzica folk să aibă parte de o nouă  sărbătoare a sufletului pururi tânăr, aici,  la Colibiţa.
 
         "Vă așteptăm în acest loc de basm, chiar dacă pentru a ajunge aici trebuie să apelăm la răbdare, bun simț și muuultă înțelegere. Cu fiecare an, sperăm să fie mai bine, pentru că lacul Colibița merită să beneficieze de toate atuurile făurite de om, câtă vreme el, lacul, își dă toată silința să ne farmece privirea și nu numai!
         Traseul cel mai potrivit, este prin Mureșenii Bârgăului, unde drumul este asfaltat de câteva zile. Să fie și vremea însorită și oamenii iubitori de muzică folk, vor pleca acasă cu o mare împlinire!", transmite Toni Vlad, promotorul acestui eveniment. 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5