Colibiţa Folk Fest, 16-17 august. Nume mari ale folkului românesc vă aşteaptă la sărbătoarea sufletului pururea tânăr!

În mai puțin de zece zile, iubitorii muzicii folk sunt așteptați la Complexul Turistic Fisherman’S Resort din Colibița, pentru cea de-a VIII-a întâlnire cu „sărbătoarea sufletului pururi tânăr”, Colibița Folk Fest 2019.

În seara de vineri, 16 august, după secțiunea Open Stage, care începe de la ora 18.00  -  unde orice tânăr/tânără poate să prezinte două sau trei cântece acompaniat de chitară (înscrieri la 0742 529 271 până pe 10 august, dar se poate și mai târziu , până în 14 august)  -  urmează recitalurile cu interpreți care și-au pus amprenta în ultimii 40 de ani pe acest gen de muzică, foarte iubit de cei care veniți la festival. Așadar, pe 16 august, de la ora 20.00,  Mircea Rusu Band: Teo Boar & Vlady Cnejevici, Victor Socaciu, Dan Vană, Florin Săsărman & Vali Șerban şi Angela Mariaşiu sunt cei aleși să vă facă seara perfectă, cu cântece dintre cele mai frumoase.

         Sâmbătă, 17 august, după Open Stage, programat tot de la ora 18.00, urmează o nouă ”artilerie grea” cu unii dintre cei mai titrați folk-iști români:  Mircea Baniciu, Dan Chebac, Mircea Bodolan, Raul  Cârstea, Emeric Imre și Maria Gheorghiu.

Biletul de intrare este de 15 lei/persoană/seară și se achiziționează de la intrarea în Complexul Fisherman’S.

Dragi iubitori de muzică și poezie, sunteți așteptați și în acest an în cel mai frumos loc de pe malurile Lacului Colibița, unde este obligatoriu să uitați de toate grijile cotidiene și să vă bucurați de ceea ce artiști cu adevărat de valoare din această țară, aduc  în fața dumneavoastră: „sărbătoarea sufletului pururi tânăr”.                                         

Evenimentul este susținut, la fel ca în anii precedenţi, de Consiliul Județean prin Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița Bârgăului, Primăria Prundu Bârgăului și câțiva oameni inimoși pe care o să vi-i amintesc la fața locului, adică pe scenă!

Toni  Vlad - președinte Asociaţia Aripi Folktime

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5