10 ani de Profesional Fight Gym, aniversați prin câștigarea centurii de către Lutaniuc Sebastian!

10 ani de Profesional Fight Gym au fost sărbătoriți prin câștigarea centurii de către Lutaniuc Sebastian!, anunță președintele clubului, Ionel Burduhos.
Vineri seara, la Londra a avut loc o super gală, cu sportivi de top, organizata de Jon Smith. LSebastian Lutaniuc a luptat în meciul de titlu la categoria de 95 kg împotriva lituanianului Aidas Cekauskas, reușind sa se impună, in stilul său caracteristic și spectaculos, atragând tot publicul de partea sa. În aceeași gala a luptat și Bogdan Suru care a pierdut meciul la puncte împotriva lui Marian Lăpușneanu, un luptător foarte experimentat.
"Super evoluție pentru Lutaniuc Sebastian în gala Kombat London și centura vine la Bistrita. În momentul în care se iau lucrurile foarte în serios și antrenamentul este pe primul loc, rezultatele nu vor intarzia să apară. Ma bucur să putem sărbători 10 ani de activitate PFG cu un așa rezultat. Mulțumim persoanelor care au fost alături de noi in ultimii 2 ani în pregătirea fizică - Suci Lucian dela WeFit.club Finess și Sadi Akari, Andrei Sumfelean.
La fel, o evoluție bună și pentru Suru Bogdan, dar din păcate victoria nu a fost a lui. Mulțumim și sponsorilor care au susținut activitatea noastră în această perioadă.
Mulțumim John Smith pentru oportunitatea de a lupta în acesta gală și tratația oferită!", a transmis Ionel Burduhos, pe pagina sa de facebook.

https://www.facebook.com/1225818476/videos/pcb.10231896198487614/1497999...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5