Săptămâna centurilor pentru sportivii de la PFG Bistrita! Felicitări Lutaniuc Sebastian şi Paul Danci !

Aseara Lutaniuc Sebastian, in cel mai important meci al carierei sale, a reușit sa iasa glorios dupa 5 reprize de foc împotriva experimentatului Munteanu Marius, oferind un show de zile mari pentru publicul sătmărean.
La fel, colegul sau, Paul Danci, acum cateva zile a reușit sa câștige la Baia Mare o centura, intr-o gala semi-pro, fiind a 3-a pe care a cucerit-o in cariera sa, la doar 17 ani.
" Dupa un palmarez foarte frumos in competițiile de amatori si numeroase meciuri in galele profesioniste, acum 2 ani fiind pe punctul de a cuceri centura piramidei de 8 in cadrul galei DFS, Lutaniuc Sebastian a reușit sa câștige prima centura la profesioniști împotriva unui luptator foarte experimentat.
Paul Danci este sportivul care până acum doi ani se pregătea în grupa de copii, când am hotărât, la vârsta de 15 ani, să îl transfer la grupa de performanță a clubului. În acești 2 ani, după câteva înfrângeri, a venit momentul ascensiunii, reușind să atingă recordul de 3 centuri cucerite într-un singur an", ne spune Ionel Burduhos, președinte și antrenor al Professional Fight Gym.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5