100.000 de turiști la Băile Figa de la deschiderea sezonului estival

Aproape 100.000 de turiști, din toate colțurile țării și chiar din străinătate, s-au relaxat la Băile Figa de la deschiderea sezonului de vară până acum. Prețurile accesibile și diversitatea ofertelor de relaxare şi divertisment i-a convins pe turiști aleagă stațiunea de lângă Beclean și când a venit vorba despre concediu.

Parcul Balnear Băile Figa și-a deschis porțile anul acesta în data de 15 iunie, deși accesul în complex este posibil acum pe tot parcursul anului, la bazinele și serviciile din interior, după darea în folosinţă a Centrului Recreativ Legacy. De la deschiderea sezonului, din in 15 iunie și până acum, la Băile Figa s-au bălăcit în jur de 100.000 de persoane, turiști din toate colțurile țării, dar și din străinătate.

Taxa de intrare în complex este 20 de lei de luni până joi și 30 de lei de vineri până duminică. Copiii sub 7 ani au acces gratuit. Cei care vor să se relaxeze în interior trebuie să plătească 20 de lei pe zi, tariful fiind aplicat de luni până duminică.

În cadrul complexului se poate închiria și terenul de fotbal cu 50 de lei pe oră sau cel de tenis cu 20 de lei pe oră. Cei care vor să folosească sala de fitness plătesc 5 lei pe oră, iar cei care vor să se relaxeze în jacuzzi plătesc 5 lei pentru fiecare 20 de minute.

Taxa pentru utilizarea saunei este de 5 lei pentru 20 de minute. Pentru senzațiile tari oferite de cele zone cu tobogane, taxa este de 10 lei.

Parcul Balnear Băile Figa va fi deschis până în 30 septembrie zilnic, între 08:00 și 21:00. În cadrul complexului sunt amenajate mai multe bazine de diferite dimensiuni, tobogane, terenuri de fotbal și tenis, iar în interior saună sau jacuzzi. Cei care vor să se bucure de proprietățile apei sărate, care ajută și în afecțiunile reumatologice, dermatologice sau neuro-dermatice, pot profita de lacul natural Cerbul, în care concentrația de sare este cea mai mare din întreg complexul.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5