12 aprilie, la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil”: Bursa generală a locurilor de muncă!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza în data de 12 aprilie 2019, începând cu ora 10,00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Eveniment tradiţional al ANOFM, Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă oferă posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant de loc de muncă şi totodată, asigură fiecărei părţi, următoarele facilităţi:

- pentru angajator:

·         selectarea forţei de muncă în funcţie de cerinţele locului de muncă;

·         verificarea compatibilităţii dintre ofertă şi profilul candidatului;

·         asigurarea forţei de muncă calificată, prin intermediul programelor de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa – Năsăud;

- pentru solicitant de loc de muncă:

·         posibilitatea de a susţine un interviu în scopul ocupării unui loc de muncă, cu mai mulţi agenţi economici;

·         obţinerea de informaţii despre locurile de muncă de la nivelul judeţului Bistriţa – Năsăud şi din Uniunea Europeană, prin Reţeaua EURES, îndrumare şi consiliere pentru întocmirea unui Curriculum Vitae;

·         obţinerea de informaţii despre programele de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa – Năsăud;

"Agenţii economici din judeţul Bistriţa – Năsăud care oferă locuri de muncă vacante se pot adresa la sediul instituţiei noastre din Bistriţa, str.Gării, nr.2-4, tel/fax: 0263 – 236296, persoana de contact Roman Maria, tel.0752-058455. Comunicarea locurilor de muncă vacante se poate face atât pe suport de hârtie, direct la sediul agenţiei, cât şi în format electronic la adresa de mail: [email protected] . Bursa se va desfaşura la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” din Bistriţa, str. Rodnei, nr.23", precizează Otilia Râpan, director executiv al AJOFM. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5