Bursa generală a locurilor de muncă, în 20 aprilie, la Colegiul Tehnic Grigore Moisil

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza în data de 20 aprilie 2018, începând cu ora 10,00, Bursa generală a locurilor de muncă, evenimentul fiind găzduit de Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” din Bistriţa, str. Rodnei, nr.23.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment tradiţional al ANOFM, reprezintă o oportunitate pentru solicitanţii de locuri de muncă de a-şi găsi un loc de muncă având posibilitatea de a se întâlni faţă în faţă cu angajatorii şi de a interacţiona direct unii cu ceilalţi. Agenţii economici din judeţul Bistriţa – Năsăud care oferă locuri de muncă vacante se pot adresa la sediul instituţiei noastre din Bistriţa, str.Gării, nr.2-4, tel/fax: 0263 – 236296”, informează directorul execitiv Otilia Râpan de la AJOFM BN.

Comunicarea locurilor de muncă vacante de către angajatori se poate face atât pe suport de hârtie, direct la sediul agenţiei, cât şi în format electronic la adresa de mail: [email protected] , folosind oferta de muncă descarcată de pe site-ul agenţiei www.ajofmbn.ro .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5