13 medalii obţinute de karateka de la Shotokan Dojo Năsăud

La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc la Bistriţa cea de a III – a ediţie a Cupei TIGER, competiţie organizată de către Federaţia Română de Karate WKC, CSS Karate Tiger şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Bistriţa – Năsăud. La startul acestui concurs au fost prezente 17 cluburi sosite din întreaga ţară cu un număr de aproximativ 180 sportivi.

Clubul sportiv Shotokan Dojo din Năsăud, condus de Sensei Ionel Brezoi, posesor al centurii negre 4 DAN, a fost prezent la această competiţie cu un număr de 21 sportivi, care au obţinut un număr de 13 medalii, 5 medalii de argint şi 8 medalii de bronz la diferite categorii de vârstă şi probe.

Iată medaliaţii!

Lucian Andrei - locul III la proba de kata, Raul Brezoi - locul III la proba de kata, Georgica Buhai - locul II la proba de kata şi locul III la proba de kihon, Andrei Harapascu - locul III la proba de kata, Aurel Mare - locul II la proba de kata, Denis Scurtu - locul III la proba de kata şi locul II la proba de kihon, Emma Suciu - locul III la proba de kata, Alexandra Brezoi locul III - la proba de kata, Denisa Ilovan - locul III la proba de kata şi locul II la proba de kihon, în timp ce la proba de kata echipe, echipa de băieţi sub 10 ani - formata din Nicuşor Sas, Raul Brezoi şi Lucian Andrei - au reuşit să obţină locul II.

“Sunt foarte mândru de rezultatele obţinute la această competiţie de elevii mei”, a dorit să remarce în calitate de antrenor, dar şi ca presedinte al Clubului Shotokan Dojo Năsăud, Ionel Brezoi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5