13 medalii obţinute de karateka de la Shotokan Dojo Năsăud

Municipiul Dej a găzduit, la finele săptămânii trecute, cea de a doua ediţie a Campionatului Naţional de Karate Kogaion pentru copii, organizat de către Federaţia Română de Karate Kogaion, în colaborare cu Clubul Sportiv Dinamic Dojo Dej. La startul concursului au fost peste 200 de sportive de la zece cluburi din ţară.

Clubul sportiv Shotokan Dojo din Năsăud, condus de Sensei Ionel Brezoi, posesor al centurii negre 4 DAN, a fost reprezentat de 16 sportivi, care au obţinut 23 medalii, dintre care şapte medalii de aur, o medalie de argint, 14 medalii de bronz şi două menţiuni la diferite categorii de vârstă.

Astfel, la categoria copii 4, Emma Suciu a obţinut locul 1 la kata şi locul 2 kihon, Andrei Fekete - locul 3 la proba de kata echipe, Alin Andrei - locul 3 la proba de kata echipe, Tudor Vlaşin - locul 3 la proba de kata echipe. La categoria copii 3, Raul Brezoi a ocupat locul 1 la kata, locul 1 la kihon, locul 3 la kata eckipe, locul 4 la enbu mixt, iar Denisa Ilovan - locul 4 la enbu mixt. La categoria copii 2, Nicuşor Sas a adjudecat locul 1 la kihon, locul 3 la kata echipe, Lucian Leuca - locul 3 la kata echipe, Nicola Timar - locul 3 la kata echipe.

La categoria copii 1, Delia Gaftone a cucerit locul 1 la kogo kumite echipe, locul 3 la kata echipe şi locul 3 la kata individual, Mariana Leuca - locul 1 la kogo kumite echipe şi locul 3 la proba kata echipe, Laurenţiu Ciobanu - locul 3 la proba kogo kumite individual şi locul 3 la kata individual, Georgică Buhai - locul 3 la kata individual, Aurel Mare - locul 3 la kata individual.

“Sunt foarte mândru de rezultatele obţinute la această competiţie de sportivii mei. Datorită rezultatelor obţinute, zece dintre aceştia au obţinut calificarea la Campionatul European cât şi la cel Mondial. Este vorba despre Emma Suciu, Alin Andrei, Raul Brezoi, Lucian Andrei, Nicuşor Sas, Nicola Timar, Georgică Buhai, Laurenţiu Ciobanu, Delia Gaftone şi Mariana Leuca. Doresc pe aceasta cale să le mulţumesc tuturor părinţilor pentru sprijinul acordat”, a dorit să remarce în calitate de antrenor, dar şi ca preşedinte al Clubului Shotokan Dojo Năsăud, Ionel Brezoi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5