13 septembrie pe Valea Feleacului

Ziua de 13 septembrie a fost deosebită, din toate punctele de vedere pe Valea Feleacului, pentru cei care au luat parte la această întâlnire.

După ce în timpul verii (luna august 2009) a fost organizată, la Nuşeni, o cupă a prieteniei la fotbal, iniţiatorii fiind consilierii PNL Nuşeni, Popan Marinel şi Rusan Ban, de această dată a fost rândul consilierilor de la PSD Nuşeni să organizeze această cupă. Organizatorii, Gherman Gheorghe şi Bucşa Ilie, au invitat pe toţi tinerii din comuna Nuşeni să participe la această manifestare cu caracter sportiv, răspunzând cu prezenţa tinerilor din localităţile Nuşeni, Rusu de Sus, Feleac, Malin.

Astfel, s-au alcătuit un număr de 4 echipe, iar după desfăşurarea întrecerilor, clasamentul a arătat astfel: locul I echipa din Rusu de Sus; locul II Feleac; locul III Nuşeni; locul IV Viitorul Nuşeni.

A avut loc o festivitate de premiere, fiind înmânate diplome de către directorul adjunct la consultanţa agricolă BN, ing. Cristea Dumitru.

Au mai fost prezenţi cetăţeni din localitatea Chiraleş, în frunte cu primarul com. Lechinţa, ing. Romeo Florian, cât şi cetăţeni din com. Nuşeni, printre care amintim preşedinţii de organizaţii locale a PSD Nuşeni, Petri Dan Grigore, Marian Adrian – Malin, Raţiu Doru – Rusu de Sus.

După decernarea premiilor, toţi cei prezenţi au fost serviţi cu mici, băuturi răcoritoare etc.

Ca o concluzie, cred că în urma acestei acţiuni am avut de câştigat toţi, ne cunoaştem mai bine, învăţăm unii d e la alţii, schimbăm impresii şi se iese din monotonia în care a intrat satul românesc, din păcate.

Să sperăm că aceste activităţi vor continua şi în viitor, aşa cum de altfel s-a stabilit la finalul întâlnirii, următorii care vor organiza o astfel de manifestare vor fi cei din… Rusu de Sus.

Preşedinte Organizaţia PSD Nuşeni,

ing. Gherman Gheorghe

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5