La Nuşeni,

Alianţă între PSD şi PNL pe linie… sportivă

Fiind lipsită de o echipă de fotbal în campionatul judeţean, comuna Nuşeni are, totuşi, iubitori ai sportului, doritori să organizeze competiţii în folosul comunităţii. O întâlnire sportivă, cu participarea fotbaliştilor amatori din Nuşeni, Malin, Rusu de Sus, a avut loc duminică, pe un teren din Nuşeni. Invitaţi au fost componenţii nou promovatei în liga a IV-a a Campionatului Judeţean de Fotbal echipa Şoimii Chiraleş. Foarte multă lume a fost prezentă pe „stadion”, manifestarea fiind o adevărată sărbătoare sportivă, câştigători au fost declaraţi toţi participanţii, jucători şi spectatori, deopotrivă. Iniţiatorii întâlnirii sportive au fost consilierii Gheorghe Gherman (PSD) şi Bucşa Gelu (PNL), precum şi Rusan Ioan şi Topan Marinel.

Returul va avea loc la sfârşitul lunii august, în satul Feleac, care se pregăteşte intens pentru aceasta, felecanii dorind să se înscrie şi ei în competiţie.

Comentarii

11/08/09 17:43
Gogu

Ce sa-ti spun componentii echipei de liga a IV-a Soimii Chirales, si oare cati din cei ce au fost la baraj au si jucat, ca eu stiu ca cei ce au dus greul si au reusit promovarea, adica "ciurucurile" vorba lui Cristi Morar, au cam plecat de la echipa spre alte zari ca nu au fost buni numai pana au reusit promovarea echipei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5