14 cazuri noi la nivelul judeţului! 449 teste efectuate! 941 persoane confirmate cu noul coronavirus

La nivelul judeţului, astăzi sunt confirmate 941 persoane cu noul coronavirus, în creştere cu 14 cazuri faţă de joi. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 4 persoane au fost reconfirmate pozitiv. Joi, la nivelul judeţului nostru, au fost efectuate  449 teste, din care 188 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

Sunt 3.29 cazuri de îmbolnăvire la mia de locuitori, fapt care ne plasează pe locul 10 la nivel naţional, aici fiind incluse toate cazurile de la începutul pandemiei.

Din numărul total, sunt 735 persoane vindecate, dar şi 74 decese. Sunt  74 persoane izolate şi alte 363 persoane în carantină.

***
• Până în prezent, 51 cadre medicale (16 medici, 35 asistenți) și 18 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 47 au fost vindecate.
• Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și o persoană angajată a Serviciului de Ambulanță Județean.
• 76 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 22 au fost declarate vindecate.
• Opt persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Șase dintre acestea au fost declarate vindecate.
• O persoană bolnavă de CoVid-19 este angajat al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud.
•12 persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Patru dintre acestea au fost declarate vindecate.
• Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Una a fost declarată vindecată.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5