150 locuri de muncă în domeniul agricol, disponibile în Spania prin Reţeaua EURES România

La început de an, 150 locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol sunt disponibile în Spania, prin intermediul Reţelei EURES România. Grupul de firme Queralt (Fruits Queralt) din provincia Lleida este format din mai multe ferme al căror obiect de activitate este producerea şi comercializeaza fructelor.

Sunt căutate persoane apte pentru muncă care vor lucra în câmp (la cules de fructe,  la curăţat pomi), sau în fabrică (la aranjarea fructelor în lăzi şi caserole), în fapt 100 de femei pentru munca în câmp şi ambalat în depozit şi 50 de bărbaţi pentru munca în câmp, din care un şofer autobuz pentru transportul lucrătorilor (categoria D+atestat), doi şoferi camion (categoria C+E şi atestat) şi doi tractorişti.

Salariul oferit este de 6,25 euro brut/oră (pentru munca în câmp) şi 5,96 euro brut/oră (pentru munca în fabrică). Contractul de muncă va fi încheiat în perioada aprilie - septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie. Transportul dus-întors Spania va fi plătit de către lucrător. Pentru locuinţă (utilităţi) şi alte cheltuieli se reţine 10% din salariu în primul an şi în al doilea an 5% din salariu. Locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Contractul de muncă se va   semna în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială - obţinere NIE).

„Persoanele cu domiciliul în judeţul Bistriţa – Năsăud, interesate de această ofertă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud, din Bistriţa, strada Gării, nr.2 - 4, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza unei copii a CI/BI, au unui CV EUROPASS în limba română şi adeverință medicală, cu menţiunea „apt pentru muncă”. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018. Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară”, precizează directorul executiv al AJOFM BN, Otilia Râpan. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5