50 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare fructe) în Spania prin EURES, din 20 februarie

Firma Fresgilera S.L. din regiunea Huelva, localitatea Lepe-Huelva, Spania oferă 50 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, nectarine, afine, etc.

 

Muncitorii vor lucra în câmp, la culesul fructelor (căpșuni, nectarine, afine etc.). Programul de lucru este 8,00 - 15,00, cu o pauză de masă de  o jumătate de oră. Nu se solicită cunoaşterea uneilimbi străine.

Salariul este de 38 euro net net/zi.

         Cazarea se asigură contracost -  40 euro/luna; transportul (dus) va fi plătit de lucrător, iar transportul (de reîntoarcere) va fi plătit de companie (la terminarea contractului).

 

Durata contractului este  20 februarie 2019 - 20 iunie 2019.

 

Persoanele cu domiciliul în județul Bistriţa - Năsăud, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa - Năsăud, telefon 0263236296, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală "apt pentru muncă". Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

 

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20.02.2019, precizează directorul executiv al AJOFM BN, Otilia Râpan. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5