Nu au mai ajuns în Bistriţa-Năsăud

20 000 pastile de potenţă şi 550 telefoane mobile, reţinute în Otopeni

Miercuri, inspectorii vamali din cadrul echipelor mobile de la Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Bucureşti împreună cu inspectorii vamali de la Biroul Vamal Otopeni au descoperit, în patru colete sosite din China şi India, 20 000 pastile KAMAGRA şi 550 telefoane mobile.
Inspectorii vamali au efectuat controlul fizic al unui colet din India şi a trei colete sosite din China, toate având ca destinar persoane fizice din judeţul Bistriţa-Năsăud. Astfel, în urma controlului vamal, în coletul sosit din India, fără documente, inspectorii vamali au descoperit 20 000 pastile KAMAGRA, pastile de potenţă, gen VIAGRA. În cele trei colete din China, care aveau declarate calendare şi spoturi de iluminat, au fost descoperite 550 telefoane mobile, fără marcă, dar asemănătoare unei firme foarte cunoscute.
Conform prevederilor legale în vigoare, autoritatea vamală a luat măsura reţinerii produselor, în vederea confiscării, iar cazul a fost preluat de organele competente pentru continuarea cercetărilor.
Şi când ne gândim câţi bărbaţi din judeţ îşi recăpătau potenţa, iar femeile erau fericite…

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5