Peste 1000 de piese auto contrafăcute, din China, aparţinând unei firme din Bistriţa, confiscate de Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, miercuri, în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului Bistriţa. Administratorul societăţii comerciale este un cetăţean român, în vârstă de 48 de ani, având domiciliul pe raza judeţului Timiş, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă, Portul Cinstanţa Sud Agigea.

În urma controlului au fost descoperite 1.152 piese auto, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de aproximativ 400.000 lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5