20 de ani de luptă contracronometru a pompierilor pentru comunitatea din Beclean și împrejurimi

Unitatea de pompieri salvatori din Beclean a împlinit două decenii de existenţă. Aniversarea a fost marcată printr-un moment festiv la care a participat și primarul Nicolae Moldovan.
În luna martie s-au împlinit nu mai puțin de 20 de ani de la înființarea Gărzii de Intervenție Beclean, subunitatea de pompieri profesioniști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) BN.
A fost o perioadă plină de misiuni de intervenție rapidă, în care pompierii salvatori, de la militari în termen la pompieri profesioniști, au fost dedicați trup și suflet comunității din zona Beclean.
„Cu sprijinul autorităților publice locale și județene, am reușit să dezvoltăm o subunitate performantă, cu care ne mândrim, iar profesioniștilor care activează non-stop în această gardă de intervenție le mulțumim pentru implicarea și modul în care se întrebuințează de misiunile încredințate! Felicitări, sănătate și spor în activitate, camarazi!”, a subliniat dr. ing. Constantin Florea, inspectorul șef al ISU BN.
Subunitatea de pompieri salvatori de la Beclean este una dintre cele mai recunoscute din județ, intervențiile profesioniștilor de aici fiind mereu prompte și reușite.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5