28 percheziţii la persoane din judeţ, bănuite de braconaj cinegetic

La această oră, poliţiştii din Bistriţa-Năsăud efectuează percheziţii la persoane bănuite că ar fi introdus ilegal, pe teritoriul României, arme de vânătoare, pe care le-ar fi folosit pentru comiterea unor fapte de braconaj cinegetic.

"În această dimineață, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa- Năsăud efectuează 28 de percheziții, pe raza judeţului, la persoane bănuite de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi braconaj. 18 persoane, cu vârste cuprinse între 22 de ani şi 57 de de ani, sunt bănuite că ar fi introdus ilegal, pe teritoriul României, arme de vânătoare, pe care le-ar fi folosit pentru comiterea unor fapte de braconaj cinegetic pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud", se arată în comunicatul Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române şi al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

La acțiune participă și jandarmi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5