333 de sancţiuni aplicate de poliţişti în weekend

În acest sfârşit de săptămână, pe raza judeţului au fost organizate mai multe acţiuni în sistem integrat, la care au participat peste 180 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi de la Biroul Arme, explozivi şi substanţe periculoase, dar şi jandarmi şi reprezentanţi de la alte instituţii judeţene abilitate.

Poliţiştii au efectuat 83 de controale şi filtre, fiind constatate 20 de infracţiuni, dintre care 11 în flagrant şi şapte de natură economico-financiară. De asemenea, au prins 19 infractori, dintre care doi se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea, iar unul a fost reţinut şi unul a fost arestat.

„Au fost controlate 133 de unităţi comerciale şi 253 de autovehicule şi au fost aplicate 333 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 56 prevăzute de normele legale pe linie de ordine publică şi 264 la regimul circulaţiei rutiere. Au fost reţinute 8 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost confiscate bunuri provenite din contravenţii în valoare de 5780 lei”, decalră inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5