Peste 160 de şoferi sancţionaţi în weekend

La finele săptămânii, pe raza judeţului au fost organizate mai multe acţiuni în sistem integrat, la care au participat 170 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, transporturi, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi de la Biroul Arme, explozivi şi substanţe periculoase, dar şi jandarmi şi reprezentanţi de la alte instituţii judeţene abilitate.

“Efectivele au efectuat 39 de controale şi verificări, fiind constatate 12 infracţiuni, dintre care nouă în flagrant şi au prins 12 infractori, dintre care unul se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, au fost controlate 74 de unităţi comerciale şi au fost aplicate 213 sancţiuni contravenţionale, dintre care 22 prevăzute de normele legale pe linie de ordine publică şi 163 la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare. În plus, au fost confiscate bunuri provenite din contravenţii în valoare de 1.387 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5