3.700 de membri ai Partidei Romilor Bistriţa-Năsăud încep pregătirea alegerilor locale

În aceste zile, sediul Partidei Romilor Bistriţa-Năsăud a fost gazda şedinţei Consiliului Director Judeţean. Şedinţa a fost supervizată de doi reprezentanţi de la Bucureşti: juristul Constantin Dobre, director pe Regiunea de Nord-Vest a Partidei şi Gheorghe Bădănaş, secretar executiv. Participanţii la şedinţa Consiliului Director Judeţean au dezbătut atât problema proiectelor europene care vizează comunităţiile de romi din Bistriţa-Năsăud dar şi stadiul în care se află campania Partidei, „Noi îţi dăm recomandarea”. Potrivit preşedintelui Partidei Romilor BN, Emil Neia Lăcătuş, în dialogul dintre cei doi reprezentanţi ai preşedintelui  Nicolae Păun şi liderii romilor din cele 12 comune  unde populaţia romă trece peste 20 de procente au fost abordate o serie de probleme de ordin intern.

Un punct important al discuţiilor a fost cel legat de preparativele filialei judeţene în vederea unei abordări corecte şi eficiente a alegerilor locale programate pentru anul viitor. Emil Neia Lăcătuş a apreciat în faţa Colegiului Director că Partida Romilor Bistriţa-Năsăud este o organizaţie vie şi, care, de două decenii nu face altceva decât să rezolve atât cât îi permite cadrul legislativ, problemele cu care se confruntă această etnie.

„Avem peste 3.700 de membri cu adeziune , număr care ne face să credem că rolul Partidei Romilor pe eşicherul politic al judeţului nostru va creşte semnificativ dupa luna iunie a anului viitor. Vă pot informa că procesul de reorganizare a organizaţiilor din teritoriu este unul anevoios, dar al cărui rezultat va fi o eficienţă maximă la alegerile locale din 2016”, a conchis Emil Neia Lăcătuş. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5